Over FFC

Over FFC

by communiq

Food Franchise Company (FFC) is de grootste zelfstandige fastservice franchiseorganisatie in Nederland met het beheer van de formule Kwalitaria. Vanuit het servicekantoor in Vianen bieden we de beste ondersteuning aan onze franchisenemers. 25 enthousiaste medewerkers staan elke dag klaar om ondernemers te helpen het beste resultaat te behalen. Dat doen we aan de hand van vier speerpunten:

Effectieve marketing
De marketeers zijn continu bezig om gasten aan ons te binden en fan te maken van onze formules. We volgen alle trends en ontwikkelingen in de markt, zodat onze franchisenemers voorop lopen. De combinatie van effectieve landelijke en lokale acties draagt bij aan het resultaat. En wat dacht je van de professionele uitstraling in en om de zaak? Direct herkenbaar als Kwalitaria! We beheren onze eigen webshop, dus Kwalitaria-ondernemers kunnen gelijk beginnen met thuis bezorgen via ons eigen platform.

Beste ondernemerssupport
Ondernemers kunnen bij FFC vertrouwen op professionele ondersteuning vanuit de formule. Iedere ondernemer krijgt een eigen franchise consultant toegewezen. Je kunt de rol van de franchise consultant vergelijken met die van een persoonlijke adviseur. Welk vraagstuk er ook speelt, de franchise consultant staat je bij. Naast persoonlijke begeleiding bieden we diverse handige online tools om met elkaar te schakelen en resultaten te verbeteren.

Goede inkoopcondities
Kwalitaria heeft een uitgebreid eigen label assortiment met een focus op kwaliteit en duurzaamheid. Een uniek en onderscheidend assortiment, waar gasten graag voor terugkomen. Ondernemers profiteren daarnaast van collectieve inkoop: scherpe inkoopprijzen en gegarandeerde kwaliteit. Goed om te weten is dat die scherpe prijzen niet alleen van toepassing zijn op producten en dranken, maar ook op non-food en apparatuur.

Groot netwerk
Met meer dan 140 Kwalitaria’s locaties profiteren onze ondernemers van een groot netwerk van ervaren collega-ondernemers. Van het delen van bereidingstips tot personeelsaangelegenheden, ondernemers wisselen dagelijks ervaringen met elkaar uit.

Top